Pasta met walnotenpesto

Pasta met walnotenpesto

2 teentjes knoflook50 g Parmezaanse kaas45 g walnoten15 g peterselie6 el olijfoliezout, peper200 gram  courgettespaghetti300 g pasta Bereidingswijze Knoflook pellen.Walnoten, peterselie en knoflook hakken in de keukenmachine.Geraspte kaas erdoor mengen.5 el...

Lees meer
Langzaam gegaarde kalfsmuis

Langzaam gegaarde kalfsmuis

. Voor een keertje mag het best. Haal het vlees bij de biologische slager. Je betaalt dan wat meer, maar het is verantwoord en het is het zeker waard ook nog! Lekker rosé gebraden stuk “groot vlees”; door het langzame garen in de oven wordt ie super mals! Reken er op...

Lees meer
MAROKKAANSE VIS MET GROENTEN

MAROKKAANSE VIS MET GROENTEN

Dit geweldige recept van Rianne Buis komt uit Trouw. Ik was er zo enthousiast over en vond haar verhaal zo leuk dat ik het in zijn geheel overneem. Hopelijk neemt ze het mij niet kwalijk! Tussen Tanger en Rabat stapte een chique Marokkaans meisje in de treincoupé die...

Lees meer
Latkes

Latkes

nog zo’n heerlijk recept uit de joodse keuken. Niet te vaak eten, er zitten nogal wat calorieën in hoor, maar ze zijn de zonde waard... Ingrediënten 500 gram rauwe geschilde aardappel1 kleine witte ui¼ theelepel zout 1 ei goed losgeklopt 30 gram tarwebloemSnufje witte...

Lees meer
Tzatziki met munt

Tzatziki met munt

Ingrediënten: 1 komkommer 0,75 liter magere of halfvolle yoghurt 2 flinke tenen knoflook 2 theelepels mintsauce ca. 10 blaadjes in reepjes geknipte verse munt peper, zout en een druppeltje zoetstof eventueel een fijngehakt uitje Schaaf de ongeschilde, gewassen...

Lees meer